Om os

med glasset i fokus og kunden som mål, skaber vi smukke løsninger sammmen

Vores historie

Jeg har i en tidlig alder bestemt mig for at jeg ville lave noget, der forskønner menneskers hverdag: Bringe smil på læben og bidrage til et hyggeligt miljø omkring livet.

Fokus har fra dag et været på god kvalitet til en overkommelig pris, med et let og til tider humoristisk indspark.

Efter et besøg i keramikkens verden blev jeg introduceret for glas og det var kærlighed ved første møde. Det hypnotiserende materiale, der kan være så stærkt og så skrøbeligt, et råmateriale fra vores undergrund, der er så tungt, men synes så let, er en spøjs størrelse. Det er kun fantasien og viljen, der sætter grænser for hvad vi kan skabe med glas.

Som en rigtig nørd måtte jeg lære så meget som muligt om glas. I en lille by i en stor skov i Sveriges glasrige tog jeg uddannelsen som glaspuster, og jeg var ikke færdig med at lære om glasset, så jeg tog hjem til Danmark og uddannede mig til glarmester i 2016.

Jeg er ikke færdig med at lære, og det bliver jeg nok aldrig. At hjælpe vores kunder med at opnå deres boligdrømme eller finde den perfekte personlige gave, genskabe et gammelt klenodie eller hvad det måtte være, det er en af de processer jeg lærer mest fra, og jeg ser frem til hvert eneste samarbejde, der kommer min vej.