Glasmontage og reparation

Vi udfører klassisk glarmesterarbejde. Så har du en punkteret termorude, en kælderrude, der er gået i stykker eller en dør, der ikke vil lukke: Vi kan klare det meste og skulle vi mod forventning ikke kunne løse dit problem, så skal vi med glæde sætte dig i kontakt med en kollega, der kan.

Vi tilbyder smukke glasløsninger til hjemmet i form af, men ikke begrænset til, spejle, brusevægge, stænkplader, fuldglasvægge, bordplader og skabslåger. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Kontakt os og vi tager en uforpligtende snak om,   hvad vi kan gøre for dig.

Reparationer

Er du så uheldig at dine ruder går i stykker eller punktere, hjælper vi dig med et smil, vi kommer gerne ud til dig, vurdere skaden og giver et tilbud, priserne er meget individuelle så ring eller skriv til os og hør nærmere.

mange boligere har i dag termoruder i vinduerene, disse producerees til det enkelte vindue og der vil derfor være lidt leveringstid, men vi lader dig ikek fryse. har du behov for det kommer vi ud inden det bliver nat og dækker hullet af så alle kan sove trygt og varmt.

Glas til hjemmet 

drømmer du om en brusevæg, en bordplade, et nyt spejl eller en anden lækker glasløsning til dit hjem så står vi klar til at hjælpe dig.

vi produsere og montere alt glas til hjemmet skrædersyet til kundens ønsker og behov.

Spar penge på varmeregningen

rigtig mange boliger kunne godt trænige til en opgradering af vinduer. 

en udskiftning af boligens vinduer eller ruder kan give et mærkbart bedre indeklima og spare rigtig mange penge på varmeregningen. 

kontakt os for at høre om den rigtige løsning til dig.